ACEROLA Kapsule

ACEROLA Kapsule 500 Mg – 60 Kapsula

Proizvodi naših partnera Ljekovito bilje i čajevi

Acerola 500 mg u kapsuli

  • Od toga vitamin C 125 mg
  • 60 kapsula u pakiranju
  • Acerola je prirodni izvor vitamina C
  • 4:1 koncentrat od potpuno prirodnog voća
  • Važan antioksidans za jak imunitet

Acerola plod prednjači po sadržaju vitamina C u odnosu na većinu drugog sličnog voća. Samo 2/3 šalice može sadržavati do 4000 mg prirodnog C, a jedna acerola bobica sadrži mnogo više vitamina C od naranče! Naše Swanson Premium Acerola kapsule daju 4:1 koncentrat acerola ploda. Konzumacija samo 3 ploda acerole pokriti će vaše dnevne potrebe za vitaminom C.

Ovaj proizvod možete kupiti ovdje – https://naturashop.com.hr/808-acerola.html

Acerola je inače poznata kao barbadoška trešnja i odavno je poznata po svojim blagotvornim svojstvima u Srednjoj Americi. Ima snažno antibakterijsko i antioksidativno djelovanje (sadrži karotenoide i antocijanine). Također ima mnogo drugih vitamina i minerala u sebi.

Acerola (lat. Malpighia glabra) blagotvorno djeluje na kožu, djeluje protuupalno i smiruje iritacije. Proizvodi koji sadrže vitamin C preporučuju se osobama koje imaju pretjerani umor, nedostatak apetita i energije. Ovaj dragocjeni vitamin također podržava živčani sustav i povećava apsorpciju željeza.

PREPORUČENA UPOTREBA: 1 kapsula dnevno

Upozorenje: Ovaj proizvod je dodatak prehrani. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj zdravoj prehrani. Pridržavajte se uravnotežene zdrave prehrane i zdravog načina života. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati izvan dohvata male djece! Ne koristiti ako je oštećena zaštitna ovojnica na pakiranju. Način čuvanja: u suhom i tamnom prostoru, na temperaturi do 25˙C. Rok upotrebe označen je na ambalaži proizvoda.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *