Borba sa sobom

Borba sa samim sobom

Objave

Što se tiče mog iskustva, evo priča, možda nekome pomogne i otvori oči.

Dok sam bio mlađi, tijelo je podnosilo svakojaka trovanja raznim drogama, alkoholom, prekomjerniom nezdravom prehranom, steroidima.
U glavnom, hedonističkim načinom života, psihički, mentalno i fizički sam bio rastresen i uništen. Sve me to dovelo do raznih bolesti koje sam skupio: erozivni gastritis, hemeroidi, paradentitis, poremećaj rada štitnjače, konstantne upale limfnih čvorova, itd.
Život mi se potpuno okrenuo naopačke. Jedino što sam znao bilo je živjeti neuredno i razvratno.

Zbog svih tegoba sam morao promjeniti navike, piti lijekove,… nisam se mogao pomiriti s tim, već sam razmišljao o suicidu, konstantno i svaki dan.

Jedna od ovisnosti je bila pušenje marihuane u velikim količinama, svaki dan u periodu od osam godina, taj porok nisam mogao izbaciti jednostavno. Mrzio sam samoga sebe zbog svojih slabosti.

Tada sam se počeo baviti yogom, hipnozom sungazingom i raznim drugim new age naukama,… duševno i duhovno sam propadao sve dublje.
Opet se javio onaj osjećaj samo osude i želja za suicidom.
Jednom prilikom sam naletio na video o Kristu i tome što je učinio za nas ljude, počeo sam razmišljati o tom nesebičnom činu ljubavi i nisam to mogao shvatiti.
Zatim sam pogledao svjedočanstvo jednog čovjeka, koji mi je sada prijatelj, nakon toga dana ništa više nije bilo isto.

Naučio me neke prirodne tehnike liječenja. Nakon toga sam pobacao sve new age knjige i prestao s tim okultizmom. Vjera u Krista je, od ateista i divljeg čovjeka sklonog porocima, učinila da se potpuno promjenim, odbacim poroke i postanem bolji čovjek.
Ne zato što sam ja ulagao trud, nego sam se jednostavno promjenio, postavši novi čovjek u duhu, ogrnut ljubavlju Božjom.

Postom i drugim prirodnim načinima medicine sam riješio mnoge tegobe koje sam imao. Npr. pio sam samo sokove od cijeđenog voća, ili samo limunov sok bez da sam jeo krutu hrani po dva tjedna. Inače kod probavnih smetnji ili gastritisa, konvencionalna medicina preporuča izbjegavanje limuna. Stvar je u tome da se kupi skala alkalnosti u ljekarni, koriste se Što zreliji limunovi, limun je najbolji prirodni detoksikator. U početku peče i boli ali nisam odustajao, boljelo me i bez toga. Nakon te terapije nestali su problemi sa štitnjačom, limfima, nadutost, hemeroidi, gastritis,… u glavnom tijela su nam puna otrova i teških metala. Potrebno je svakako izbaciti brzu hranu, brašno, pekarske proizvode, alkohol,… to nije uopće potrebno čovjeku za normalnu i zdravu funkciju organizma. Postom se tijelo detoksira i regenerira.

U glavi svakoga čovjeka počinje mentalni rat, tek kasnije se manifestira fizički.
Istinskom vjerom sam pronašao mir, sa postom sam očistio i regenerirao organizam. Sada ne koristim nikakve lijekove, ovo je težak put, ali tko želi i hoće biti zdrav, cijena je opravdana.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *