Bosvelija (Indijski tamjan, Boswellia Serrata) kapsule

BOSVELIJA – INDIJSKI TAMJAN ( Boswellia Serrata ) 400 Mg Kapsule – 100 Kapsula

Proizvodi naših partnera Ljekovito bilje i čajevi Metabolizam i zglobovi
 • Bosvelija (Indijski tamjan, Boswellia Serrata) kapsule
 • 100 kapsula bosvelije u pakiranju
 • 400 mg u svakoj kapsuli
 • Indijski tamjan je biljka s bogatom poviješću u ayurvedi
 • Tamjan ima učinkovito protuupalno djelovanje
 • Poboljšava mobilnost zglobova, bolja pokretljivost
 • Podrška bolnim zglobovima
 • Podrška imunitetu
 • Može pomoći kod probavnih problema
 • PODRŠKA AKTIVNIM OSOBAMABoswellia serrata može povećati gustoću kostiju i poduprijeti mišiće, zahvaljujući čemu ga često koriste tjelesno aktivne osobe.
 • ZDRAVI ZGLOBOVIBosvelijske kiseline dokazano suzbijaju upale, djeluju protiv bolova i djeluju antiartritično. Redovita uporaba može pomoći zglobovima, kao i smanjiti bol uzrokovanu degeneracijom.

Swanson Boswellia Serrata – Bosvelija – Indijski tamjan 400 mg – 100 kapsula

Proizvod je prvenstveno namijenjen osobama koje pate od bolova i ozljeda zglobova. Bosvelija pokazuje protuupalna svojstva i svojstva protiv bolova. Također se preporučuje za podržavanje pravilnog rada želuca, crijeva i dišnog sustava.

Ovaj proizvod možete kupiti ovdje – https://naturashop.com.hr/723-bosvelija-tamjan-boswellia-serrata-400-mg-kapsule-100-kapsula.html

Što je Boswellia serrata?

Boswellia serrata je biljka koja se prirodno javlja na indijskom poluotoku, u Pakistanu i sjeveroistočnoj Africi. Hrvatski naziv tamjan dolazi od smole koju proizvodi stablo, a koristi se za proizvodnju tamjana. Bosvelija pokazuje niz zdravstvenih svojstava, može smiriti bolove i upale u zglobovima, kao i poboljšati funkcije mišića, može podržati imunološki sustav i osigurati dišni i probavni sustav.

Indijska ayurveda je jedna od najstarijih svjetskih zdravstvenih tradicija, a podrijetlo je više od 5000 godina. Tijekom stoljeća tradicija i iskustvo prenošeni s generacije na generaciju ayurvedskih praktičara razvili su se u neizmjerno mnoštvo znanja na kojem se moderni herbalisti i dalje oslanjaju do danas. Među tisućama biljnih primjena koje su tijekom vjekova dokumentirali ayurvedski praktičari, jedna vrlo učinkovita biljka i danas je jednako popularna među modernim travarima kao što je bila u doba njihovih drevnih ayurvedskih predaka – Boswellia serrata, odnosno bosvelija, ili tamjan. Englezima poznata kao indijski tamjan, Boswellia serrata je poznata pod osam različitih imena, što svjedoči o njezinoj visokoj vrijednosti i širokoj uporabi od strane ayurvedskih travara.

Moderna upotreba tamjana usredotočila se na jedinstveno učinkovitu potporu koju pruža zajedničkoj koštanoj funkciji i pokretljivosti zglobova, što znanstvenici pripisuju djelovanju bosvelične kiseline i drugih sastojaka triterpena koji se nalaze u bosveliji.

POPUST NA KOLIČINU! 2 i više 69 kn/kom.

PREPORUČENA UPOTREBA: 1 kapsula na dan.

Veličina porcije: 1 kapsula

Upozorenje: Ovaj proizvod je dodatak prehrani. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj zdravoj prehrani. Pridržavajte se uravnotežene zdrave prehrane i zdravog načina života. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati izvan dohvata male djece! Ne koristiti ako je oštećena zaštitna ovojnica na pakiranju. Način čuvanja: u suhom i tamnom prostoru, na temperaturi do 25˙C. Rok upotrebe označen je na ambalaži proizvoda.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *