LUKOZAMIN + MSM + KONDROITIN Tablete

GLUKOZAMIN + MSM + KONDROITIN Tablete – 90 Tableta

Proizvodi naših partnera Metabolizam i zglobovi Sportska prehrana
  • 1000mg glukozamina po obroku
  • 400mg kondroitina po obroku
  • 600mg Metilsulfanilmetana (MSM) po obroku
  • 90 tableta u pakiranju(45 obroka)
  • doprinosi zaštiti kostiju, hrskavice, zglobova i ligamenta od ozljeda i oštećenja
  • ima protuupalni učinak
  • potpomaže smanjenju kronične boli u zglobovima
  • ima detoksikacijski učinak na tijelo
  • potiče zacjeljivanje rana

Glukozamin + MSM+ kondroitin – dodatak prehrani koji nadopunjava dnevne potrebe glukozamina, MSM-a i kondroitina – tri dobro poznata i učinkovita sastojka, čiji je zadatak da čuvaju zglobove i ligamente u dobrom stanju.

Ovaj proizvod možete kupiti na ovom linku – https://naturashop.com.hr/243-glukozamin-msm-kondroitin-90-tableta.html

Glukozamin je tvar koja gradi spojeve koji se nalaze u zglobnoj hrskavici. Tijekom povećane tjelesne aktivnosti, povećanog stresa na zglobovima, prekomjernom tjelesnom težinom i starijim osobama, tijelo proizvodi manje glukozamina nego što je potrebno. Odsutnost ove tvari znači da zglobovi ne rade svoj posao pravilno. Korištenje tih tvari kao dodatak pomaže tijelu da održava zglobove i ligamente u zdravom stanju.

MSM ili metilsulfonilmetan je organski spoj sumpora. Poput glukozamina često se preporučuje za uporabu kod problema s zglobovima i ligamentima. Osim toga, sumpor je također uključen u sintezu kolagena i keratina. Ove tvari su neophodne za održavanje jake i zdrave kose, kože i noktiju.

Kondroitin je kemijski spoj koji se odnosi na mukopolisaharide. Sastoji se od glukuronske kiseline i N-acetilgalaktozamina. Najučinkovitiji je kondroitin u obliku sulfata. Taj je oblik vrlo važan, jer je uključen u uklanjanje osjeta trenja između zglobnih površina. Osim toga, kondroitin prirodno podržava proizvodnju sinovijalne tekućine koja je odgovorna za pravilno funkcioniranje zglobova.

Srećom, čak i ako se zglob ošteti, istraživanja su pokazala da kondroitin sulfat može pomoći ubrzati oporavak opskrbom oštećenih dijelova vodom i hranjivim tvarima, čime vezivna tkiva postaju jača i fleksibilnija. Zbog toga je kondroitin koristan sportašima ili osobama s aktivnim životnim stilom jer će se kod njih vjerojatnije razviti problemi sa zglobovima (hrskavicom) zbog ponavljanih pokreta i udaraca. Istraživanja su pokazala da kondroitin olakšava čak i oporavak od loma kostiju ili drugih oštećenja kostiju.

Proizvod Glukozamin + MSM + kondroitin posebno se preporuča za starije osobe, kao i za sportaše koji se bore s ozljedama i prevenciji ozljeda.

Neto količina: 90 tableta

Način primjene: Koristite 1x (2 tablete) dnevno, po mogućnosti u jutro.

Upozorenja: Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu! Nemojte koristiti ako je pečat ispod čepa oštećen. Datum upotrebe označen je na ambalaži. Čuvati izvan dohvata djece! Čuvati na temperaturi do 25 °C, zaštićeno od svijetla i vlage. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i zdrave prehrane i zdravog načina života.

Upozorenje: Ovaj proizvod je dodatak prehrani. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj zdravoj prehrani. Pridržavajte se uravnotežene zdrave prehrane i zdravog načina života. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati izvan dohvata male djece! Trudnice i dojilje ne smiju koristiti ovaj proizvod. Ne koristiti ako je oštećena zaštitna ovojnica na pakiranju. Način čuvanja: u suhom i tamnom prostoru, na temperaturi do 25˙C. Rok upotrebe označen je na ambalaži proizvoda.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *