GLUKOZAMIN Prah

GLUKOZAMIN Prah – Glucosamine OstroVit 210 G. U Prahu

Proizvodi naših partnera Metabolizam i zglobovi
  • Glukozamin (glucosamine) prah
  • 210 g. glukozamina u prahu
  • 210 porcija u pakiranju
  • 1g = 1 porcija
  • Podržava rekonstrukciju zglobne hrskavice i vezivnog tkiva
  • Glukozamin pomaže u zaštiti zglobova od raznih ozljeda
  • Glukozamin ima dokazano regenerativno djelovanje
  • Jasno poboljšava funkcioniranje našeg koštanog sustava (povećava fleksibilnost zglobova)
  • 100% čisti glukozamn u prahu. Bez nepotrebnih punila, dodataka i aditiva

OstroVit Glucosamine 210 g. u prahu

OstroVit Glucosamine je visokokvalitetan, moderan suplement koji se sastoji od samo jedne tvari, a to je glukozamin sulfat. Proizvod je usitnjen procesom mikronizacije, što omogućuje još bolju apsorpciju. Bez punila, konzervansa i boja. Minimalizam sastava razvijen za najzahtjevnije potrošače.

OstroVit glukozamin

Glukozamin je organski kemijski spoj koji se prirodno pojavljuje u mnogim tkivima našeg tijela. Pripada klasi spojeva koji se nazivaju glikozaminoglikani. Oblik glukozamin sulfata smatra se biodostupnijim od svih dostupnih oblika na tržištu. Glavni izvor njegovog stjecanja su plodovi mora ili zapravo njihov hitinski oklop. Tijelo koristi glukozamin za proizvodnju važnih kemijskih tvari koje sudjeluju u stvaranju i jačanju tetiva, ligamenata i hrskavice.

PREPORUČENA UPOTREBA: Otopite jednu porciju proizvoda od 1 g (1 ravna mjerica) u 100 – 150 ml vode ili soka u shakeru. Koristite mjernu čašicu koja se nalazi u pakiranju (1 ml). Uzmite jednu porciju 30 minuta prije treninga, ukoliko trenirate.

Neto težina proizvoda: 210 g

Porcije po spremniku: 210

Veličina porcije: 1 g

Upozorenje: Ovaj proizvod je dodatak prehrani. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj zdravoj prehrani. Pridržavajte se uravnotežene zdrave prehrane i zdravog načina života. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati izvan dohvata male djece! Trudnice i dojilje ne smiju koristiti ovaj proizvod. Ne koristiti ako je oštećena zaštitna ovojnica na pakiranju. Način čuvanja: u suhom i tamnom prostoru, na temperaturi do 25˙C. Rok upotrebe označen je na ambalaži proizvoda.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *