GLUKOZAMIN Tablete ( Glucosamine ) OstroVit 1000 Mg

GLUKOZAMIN Tablete ( Glucosamine ) OstroVit 1000 Mg

Proizvodi naših partnera Metabolizam i zglobovi Sportska prehrana
  • Glukozamin tablete
  • 1000 mg po tableti
  • 90 tableta u pakiranju
  • 1 porcija = 1 tableta
  • Dostatno za 3 mjeseca svakodnevne upotrebe
  • Podržava obnovu zglobne hrskavice i vezivnog tkiva
  • Glukozamin pomaže u zaštiti zglobova od raznih ozljeda
  • Glukozamin ima dokazano regenerativno djelovanje
  • Sprječava dekalcifikaciju naših kostiju
  • Jasno poboljšava funkcioniranje našeg koštanog sustava (povećava fleksibilnost zglobova).

OstroVit Glucosamine 1000 ( glukozamin 1000 mg ) – 90 Tableta

OstroVit Glucosamine 1000 je dodatak prehrani koji je izvor glukozamina. Pripravak je namijenjen fizički aktivnim osobama, izloženim prekomjernom opterećenju zglobova. Glukozamin je tvar koja doprinosi obnovi zglobne hrskavice, što vam omogućuje održavanje zglobova, hrskavice i tetiva u dobrom stanju.

Ovaj proizvod možete kupiti ovdje – https://naturashop.com.hr/1105-glukozamin-tablete-glucosamine-ostrovit-1000-mg-90-tableta.html

Glukozamin

To je organski kemijski spoj koji se prirodno pojavljuje u mnogim tkivima našeg tijela. Pripada klasi spojeva koji se nazivaju glikozaminoglikani. Oblik glukozamin sulfata smatra se biodostupnijim od svih dostupnih oblika na tržištu. Glavni izvor njegovog stjecanja su plodovi mora, odnosno njihov hitinski oklop. Tijelo koristi glukozamin za proizvodnju važnih kemijskih tvari koje su uključene u stvaranje i jačanje tetiva, ligamenata i hrskavice. Glukozamin uglavnom koriste ljudi koji imaju problema s kostima, zglobovima, tetivama i ligamentima. Idealno ublažava bolove u zglobovima i podupire posttraumatski oporavak. Također potiče obnovu vezivnog tkiva, jača i štiti zglobove od raznih oštećenja.

PREPORUČENA UPOTREBA: Uzmite 1 porciju (1 tabletu) dnevno prije prvog obroka.

Neto težina proizvoda: 128 g

Porcije po spremniku: 90

Veličina obroka: 1 tableta

Upozorenje: Ovaj proizvod je dodatak prehrani. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj zdravoj prehrani. Pridržavajte se uravnotežene zdrave prehrane i zdravog načina života. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati izvan dohvata male djece! Trudnice i dojilje ne smiju koristiti ovaj proizvod. Ne koristiti ako je oštećena zaštitna ovojnica na pakiranju. Način čuvanja: u suhom i tamnom prostoru, na temperaturi do 25˙C. Rok upotrebe označen je na ambalaži proizvoda.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *