HIDROLIZIRANI KOLAGEN Tablete

HIDROLIZIRANI KOLAGEN Tablete – Goveđi (Collagen Tabs) Ostrovit 1000 Mg – 90 Tableta

Proizvodi naših partnera Metabolizam i zglobovi
  • Hidrolizirani kolagen tablete – goveđi kolagen
  • 1000 mg po tableti (3000 mg po porciji)
  • 90 tableta u pakiranju
  • Jača sintezu kolagenih vlakana
  • Može ojačati kosti i zglobove
  • Održava odgovarajuću čvrstoću, elastičnost i zategnutost kože
  • Inhibira nastanak bora, celulita
  • Hidrolizirani kolagen podržava pravilan rad zglobova
  • Ubrzava zacjeljivanje rana i ožiljaka

OstroVit Hydrolized Collagen Tabs – Hidrolizirani Kolagen Tablele 1000 mg – 90 Tableta

Proizvod možete kupiti ovdje – https://naturashop.com.hr/1005-kolagen-tablete-collagen-tabs.html

OstroVit Collagen je dodatak prehrani u tabletama koji sadrži najkvalitetniji hidrolizirani kolagen. Prikladan je proizvod za osobe koje se bave sportom, nakon sportskih ozljeda ili intenzivne tjelesne aktivnosti, tijekom rekonvalescencije nakon prijeloma i za regeneraciju oštećenih zglobova. Za pravilnu sintezu kolagena potrebna je prisutnost vitamina C i željeza.

OstroVit hidrolizirani kolagen

Kolagen je jedan od najvažnijih proteina koji se nalazi u ljudskom tijelu. Prisutan je u gotovo svim ljudskim tkivima. On je osnovni građevinski element, uključujući kožu, tetive, kosti, zglobove, rožnicu oka. Odgovoran je za proizvodnju sinovijalne tekućine te elastičnost i tvrdoću hrskavice, vlaženje kože i pravilnu obnovu epiderme. Utječe na kohezivnost, izdržljivost i elastičnost vezivnog tkiva. Također ima jedinstvenu sposobnost vezanja vode, tako da koža održava čvrstoću, elastičnost i napetost. U dobi od 26 godina količina kolagenih vlakana prirodno se smanjuje i tijelo gubi sposobnost obnavljanja. Pojačana tjelesna aktivnost dodatno intenzivira proces uništavanja kolagena, zbog čega je njegova nadopuna vrlo važna tijekom intenzivnog vježbanja i treninga. Manjak kolagena uzrok je poremećaja kretanja, ukočenosti zglobova i bolova u kralježnici, bora, celulita, vlažnosti i čvrstoće kože.

PREPORUČENA UPOTREBA: Koristite jednu porciju (3 tablete) 2 puta dnevno između jela.

Neto težina proizvoda: 115 g

Porcija po pakiranju: 30

Veličina posluživanja: 3 tablete

Upozorenje: Ovaj proizvod je dodatak prehrani. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj zdravoj prehrani. Pridržavajte se uravnotežene zdrave prehrane i zdravog načina života. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati izvan dohvata male djece! Trudnice i dojilje ne smiju koristiti ovaj proizvod. Ne koristiti ako je oštećena zaštitna ovojnica na pakiranju. Način čuvanja: u suhom i tamnom prostoru, na temperaturi do 25˙C. Rok upotrebe označen je na ambalaži proizvoda.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *