HIDROLIZIRANI RIBLJI KOLAGEN - Morski Kolagen, Hijaluronska Kiselina I Vitamin C

HIDROLIZIRANI RIBLJI KOLAGEN – Morski Kolagen (MARINE COLLAGEN) 2200 Mg Tablete Hijaluronska Kiselina I Vitamin C 90 Tableta

Proizvodi naših partnera Izgled i ljepota Metabolizam i zglobovi
 • Odlična kombinacija: Hidrolizirani riblji kolagen (peptidi), hijaluronska kiselina i vitamina C
 • Čak 2200mg hidroliziranog ribljeg kolagena po obroku
 • Dodatak od 120mg hijaluronske kiseline
 • Uz vitamin C od 80mg
 • 1 obrok = 4 tablete
 • 90 tableta u pakiranju
 • Riblji kolagen jača sintezu kolagenih vlakana
 • Riblji kolagen jača kosti i zglobove
 • Riblji kolagen održava pravilnu čvrstoću, elastičnost i tonus kože
 • Riblji kolagen inhibira stvaranje bora i celulita
 • Hijaluronska kiselina može pridonijeti odgađanju starenja kože
 • Hijaluronska kiselina može pridonijeti pravilnom funkcioniranju zglobova, kostiju i vezivnog tkiva
 • Suplementacija pomaže u povećanju elastičnosti kože

OstroVit marine collagen tablete – morski(riblji) kolagen s hijaluronskom kiselinom i vitaminom C u tabletama – 90 tableta

Ovaj proizvod možete kupiti ovdje – https://naturashop.com.hr/993-riblji-kolagen-morski-kolagen-marine-collagen-2200mg-tablete-hijaluronska-kiselina-vitamin-c.html

OstroVit Marine Collagen + hijaluronska kiselina i vitamin C moderni je dodatak prehrani u obliku tableta koji može doprinijeti poboljšanju fleksibilnosti kože i zdravlju hrskavice, desni, kostiju i zuba. Zahvaljujući kombinaciji čak tri aktivna sastojka koji se međusobno nadopunjuju, proizvod se odlično apsorbira. Sanjate li o glatkoj koži, kao i o jakim kostima, zglobovima i zubima?
Isprobajte OstroVit morski kolagen + hijaluronsku kiselinu i vitamin C u tabletama.

Zašto koristiti morski kolagen?

Kolagen je važan građevinski materijal tkiva. Zaslužan je za njihovu fleksibilnost i elastičnost. Kako starite, razina prirodnog kolagena opada, vaša koža postaje sve manje gipka, a na njezinoj površini se pojavljuju bore i celulit. Nedostatak kolagena također može rezultirati slabijim noktima, kosom, zubima i kostima.

Najbrži i najlakši način nadoknade kolagena u tkivima je suplementacija. Uobičajeno dostupan kolagen dolazi u nekoliko oblika koji se prvenstveno razlikuju po bioraspoloživosti. Najučinkovitija vrsta ovog sastojka je morski kolagen tipa I koji zajedno s vitaminom C i hijaluronskom kiselinom može poboljšati apsorpciju i osigurati jaču hidrataciju kože.

Nedostatak kolagena često je vidljiv golim okom. Rane bore, celulit, mlohava koža mogu vas učiniti inhibiranim i manje samopouzdanim. Rješenje za takve probleme može biti redoviti unos ribljeg kolagena, hijaluronske kiseline i vitamina C u obliku dodatka.

MORSKI KOLAGEN TIP I – Dnevna porcija dodatka sadrži čak 2200 mg hidroliziranih peptida ribljeg kolagena koji idu ravno u dermis. Oni mogu uzrokovati bolji izgled kože i ograničiti njezinu osjetljivost na bore, nabore i celulit.
HIJALURONSKA KISELINA – Redovita upotreba hijaluronske kiseline može utjecati na vlažnost i elastičnost vaše kože i kutikule. Kiselina jamči transport hranjivih tvari u kožu, pokazuje bakteriostatski učinak, kao i stvara okruženje koje potiče proces zacjeljivanja rana.
VITAMIN C – Za poboljšanje apsorpcije kolagena, naš dodatak prehrani obogaćen je vitaminom C koji sudjeluje u njegovoj sintezi i podržava vaš lijep izgled.
PRAKTIČAN OBLIK – Zahvaljujući OstroVit Marine Marine Collagen + hijaluronskoj kiselini i vitaminu C dodatku prehrani u obliku tableta, više ne morate uzimati tri odvojena dodatka. Naše tablete pružaju sveobuhvatnu pomoć vašem lijepom izgledu! Samo ih uzmite zajedno s vodom.

PREPORUČENA UPOTREBA: 1 porcija (4 tablete) na dan

Neto težina proizvoda: 103 g

Porcija po pakiranju: 22

Veličina posluživanja: 4 tablete

Upozorenje: Ovaj proizvod je dodatak prehrani. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj zdravoj prehrani. Pridržavajte se uravnotežene zdrave prehrane i zdravog načina života. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati izvan dohvata male djece! Trudnice i dojilje ne smiju koristiti ovaj proizvod. Ne koristiti ako je oštećena zaštitna ovojnica na pakiranju. Način čuvanja: u suhom i tamnom prostoru, na temperaturi do 25˙C. Rok upotrebe označen je na ambalaži proizvoda.

Ako vas zanima tema o starenju i izgledu kože, pročitajte ovaj članak – https://hipokrat.com.hr/starenje-koze-i-mladoliki-izgled/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *