HIDROLIZIRANI RIBLJI KOLAGEN - MORSKI KOLAGEN

HIDROLIZIRANI RIBLJI KOLAGEN – MORSKI KOLAGEN (MARINE COLLAGEN) 2200mg Kapsule Hijaluronska Kiselina I Vitamin C – 120 Kapsula

Proizvodi naših partnera Izgled i ljepota Metabolizam i zglobovi Sportska prehrana
 • Odlična kombinacija: Hidrolizirani riblji kolagen (peptidi), hijaluronska kiselina i vitamina C
 • Čak 2200mg hidroliziranog ribljeg kolagena po obroku
 • Dodatak od 120mg hijaluronske kiseline
 • Uz vitamin C od 80mg
 • 1 obrok = 4 kapsule
 • 120 kapsula u pakiranju
 • Riblji kolagen jača sintezu kolagenih vlakana
 • Riblji kolagen jača kosti i zglobove
 • Riblji kolagen održava pravilnu čvrstoću, elastičnost i tonus kože
 • Riblji kolagen inhibira stvaranje bora i celulita
 • Hijaluronska kiselina može pridonijeti odgađanju starenja kože
 • Hijaluronska kiselina može pridonijeti pravilnom funkcioniranju zglobova, kostiju i vezivnog tkiva
 • Suplementacija pomaže u povećanju elastičnosti kože

OstroVit marine collagen – morski(riblji) kolagen s hijaluronskom kiselinom i vitaminom C

Ovaj proizvod možete kupiti ovdje – https://naturashop.com.hr/603-riblji-kolagen-morski-kolagen-marine-collagen-2200mg-kapsule-hijaluronska-kiselina-vitamin-c-120-kapsula.html

Kolagen – jedan je od najvažnijih proteina koji se nalazi u ljudskom tijelu. Prisutan je u gotovo svim ljudskim tkivima. To je osnovni gradivni element, između ostalog kože, tetiva, kostiju, zglobova, rožnice oka. Odgovoran za proizvodnju sinovijalne tekućine, elastičnost i tvrdoću hrskavice, hidrataciju kože i pravilno obnavljanje kože. Utječe na koheziju, čvrstoću i elastičnost vezivnog tkiva. Također ima jedinstvenu sposobnost vezanja vode, zahvaljujući kojoj koža održava odgovarajuću čvrstoću, elastičnost i napetost. Nakon 26. godine života količina kolagenskih vlakana prirodno se smanjuje, a tijelo gubi sposobnost da ih obnavlja. Povećana tjelesna aktivnost dodatno pojačava proces uništavanja kolagena, zbog čega je dodavanje collagena tijekom intenzivnih vježbi i treninga vrlo važno. Nedostatak kolagena uzrok je poremećaja kretanja, ukočenost zglobova i bolovi u leđima, pojavljuju se bore, celulit, smanjuje se hidratacija i čvrstoća kože.

Hijaluronska kiselina – s nama je najčešće povezana kao sastojak kozmetike za njegu tijela, pomlađujuća kozmetika i kao sredstvo koje se koristi protiv starenja. Hijaluronska kiselina, zahvaljujući svojim svojstvima, može povećati elastičnost kože, što nas može zaštititi od neželjenih strija. Oralni dodatak povećava razinu hijaluronske kiseline, zahvaljujući čemu može ubrzati oporavak nakon ozljeda, posjekotina, ogrebotina ili oštećenja mekih tkiva. Jedna od najpoželjnijih blagodati hijaluronske kiseline tijekom njenog dodavanja je pozitivan učinak na rad kostiju, zglobova i vezivnog tkiva. Naše je tijelo bogato hijaluronskom kiselinom samo oko motoričkih organa. Suplementacija će imati jasne prednosti za svakoga tko trenira, trči i pokušava svakodnevno aktivno živjeti.

Vitamin C – je, kao što i samo ime govori, esencijalna organska kemikalija. To je egzogeni hranjivi sastojak u ljudskoj prehrani, koji je između ostalog odgovoran za pravilno funkcioniranje vezivnog tkiva i kostiju. Vitamin C, djeluje kao redukcijsko sredstvo i koenzim u nekoliko metaboličkih puteva ljudskog tijela. Vitamin C smatra se jednim od glavnih antioksidansa. Vitamin C koji sadrži ovaj proizvod pomaže u pravilnoj proizvodnji kolagena kako bi se osiguralo pravilno funkcioniranje hrskavice, desni, kože i zuba.

PREPORUČENA UPOTREBA: 1 porcija (4 kapsule) na dan

Neto težina proizvoda: 85 g

Porcija po pakiranju: 30

Veličina posluživanja: 4 kapsule

Upozorenje: Ovaj proizvod je dodatak prehrani. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj zdravoj prehrani. Pridržavajte se uravnotežene zdrave prehrane i zdravog načina života. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati izvan dohvata male djece! Trudnice i dojilje ne smiju koristiti ovaj proizvod. Ne koristiti ako je oštećena zaštitna ovojnica na pakiranju. Način čuvanja: u suhom i tamnom prostoru, na temperaturi do 25˙C. Rok upotrebe označen je na ambalaži proizvoda.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *