Natura active - kapsule za hemeroide

Kako se riješiti hemeroida na prirodan način?

Proizvodi naših partnera

Hemoroidi su proširene vene koje nastaju u anusu ili rektumu. Normalno je da vene u analnom području lagano nabubre pri pražnjenju crijeva. No, za razliku od normalnih vena, hemoroidi ostaju trajno prošireni.

Oko 1 od 2 odrasle osobe starije od 50 godina ima hemoroide. Zatvor, trudnoća i gubitak tonusa tkiva s godinama glavni su uzroci. U trudnica simptomi hemoroida obično nestaju nakon poroda.

Simptomi su povremeni i lako se prepoznaju: svrbež u blizini anusa, nelagoda pri sjedenju i krvarenje pri pražnjenju crijeva. Obično napad hemoroida traje nekoliko dana, a zatim se simptomi povuku.

Većina ljudi s hemoroidima može ublažiti simptome raznim kućnim tretmanima, ako je potrebno i lijekovima bez recepta. Međutim, hemoroidi ponekad stvaraju trajnu bol ili gotovo trajnu nelagodu. U tim slučajevima može se razmotriti medicinsko liječenje.

Hemoroidi: vanjski ili unutarnji?

Vanjski hemoroidi

Pojavljuju se pod kožom na otvoru anusa. Mogu izazvati oticanje u tom području. Osjetljiviji su od unutarnjih hemoroida jer se na ovom području nalaze osjetljivija živčana vlakna. Osim toga, rizik od stvaranja krvnog ugruška u proširenoj veni veći je nego kod unutarnjih hemoroida.

Unutarnji hemoroidi

Oni nastaju u anusu ili donjem dijelu rektuma. Razvrstavaju se prema stupnju razvoja. Skloni su napredovanju s jednog stupnja na drugi ako se ništa ne učini da se to uspori.

  • Prvi stupanj. Hemoroidi ostaju unutar anusa.
  • Drugi stupanj. Hemoroidi izlaze iz anusa u vrijeme defekacije i vraćaju se u normalan položaj kad se napor zaustavi.
  • Treći stupanj. Nakon defekacije hemoroide treba nježno gurnuti prstima.
  • Četvrti stupanj. Hemoroidi se ne mogu vratiti natrag u anus.

Više o hemeroidima možete pročitati u ovom članku – https://hipokrat.com.hr/hemeroidi-uzrok-simptomi-i-lijecenje/

Natura Active – Kapsule za liječenje hemoroida

Natura Active je rješenje koje je pronađeno uz pomoć dugotrajnih istraživanja temeljenih na prirodnoj medicini. Natura Active kapsule mogu se koristiti samostalno i kao pomoć u liječenju sljedećih bolesti:

  • Povećani hemoroidi
  • Hemoroidi koji krvare i stvaraju dodatne, bolne probleme
  • Jačanje vena i borba protiv tromboze

Začinsko bilje sadržano u kapsulama Natura Active ne samo da će zaustaviti krvarenje hemoroida, već će pomoći i regeneraciji cijele okolne strukture, kao i nestajanju ili smanjenju hemoroida, dopuštajući vašim krvnim žilama da normalno funkcioniraju.

Sastav Nature Active kapsula i nuspojave

Natura Active sadrži ekstrakt sjemena Aesculus hippocastanum, kao i ekstrakt korijena Ruscus aceleatus. Ova ljekovita biljna svojstva pomažu tijelu da regenerira krvne žile, kao i cijelo tkivo pacijenta, kako bi otklonili otekline. Zbog toga se Natura Active pokazala učinkovitom čak i kao pomoć u liječenju krvnih ugrušaka.

Ekstrakt sjemenki Aesculus hippocastanum – poboljšava cirkulaciju, olakšava probavu, jača vene. Bogat je triterpenskim saponinima koji imaju protuupalna svojstva i sudjeluje u jačanju i liječenju krvnih žila.

Ekstrakt korijena Ruscus aceleatus – bogat fitosterolima i flavonoidima, ima umirujuće i protuupalno djelovanje.

Najvažnije je znati da Natura Active kapsule mogu ne samo smanjiti hemoroide, već i omekšati sadržaj u crijevima a ukoliko se pravilno koriste i biti sigurne za upotrebu bez ikakvih nuspojava.

Kako koristiti Natura Active kapsule

Natura Active kapsule dolaze kao dodatak prehrani i sadrže 30 kapsula. Proizvođač preporučuje konzumaciju najviše 3 kapsule dnevno nakon obroka, ali ne više od tri. Preporučuje se 30-dnevni tretman kako bi se primijetili prvi rezultati, za teže oblike i liječenje do 3 mjeseca.

Gdje kupiti kapsule za hemoride Natura Active?

Natura Active kapsule za hemoroide trenutno nisu dostupne u ljekarnama i mogu se nabaviti samo putem web stranice proizvođača ili njihovih partnera. Postupak naručivanja je vrlo jednostavan, a sve što trebate učiniti je otići na formu za popunjavanje osnovnih podataka (odmah ispod ovih redaka) i unijeti svoje ime i svoj kontakt telefon, nakon čega će vas telefonski operater kontaktirati. Plaćate samo kada je proizvod isporučen na vašu adresu, a dostava je besplatna. Cijena je 39,65 € (299,00 kn).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *