KURKUMA - KURKUMIN ( Curcumin ) + CRNI PAPAR + ĐUMBIR

KURKUMA – KURKUMIN ( Curcumin ) + CRNI PAPAR + ĐUMBIR OstroVit 300mg Tablete – 90 Tableta

Proizvodi naših partnera Ljekovito bilje i čajevi Metabolizam i zglobovi
 • 300mg ekstrakta kurkume u 1 tableti
 • Od toga standardizirano na čak 285mg kurkuminoida (95%) po tableti
 • 100mg ektrakta đumbira (standardizirano na 5% gingerola) po tableti
 • 10.55mg ekstrakta crnog papra (standardizirano na 95% piperina) za bolju apsorpciju kurkumina
 • 90 tableta u pakiranju
 • Najviša kvaliteta sirovine
 • Odlična apsorpcija aktivnih sastojaka
 • Može pomoći ubrzati metabolizam
 • Učinkovito podržava proces termogeneze
 • Poboljšava fizičku spremnost tijela
 • Djeluje antibakterijski i antivirusno
 • Dodatak je zajednički komplementarnih, sinergijski djelujućih tvari
 • Djeluje antioksidativno
 • Podržava probavne procese našeg tijela
 • Podržava zdravlje koštanog i mišićnog sustava
 • Podrška zdravlju zglobova
 • Moguć ugodan osjećaj zagrijavanja

OstroVit kurkuma (kurkumin – curcumin 95%) + crni papar + đumbir 90 tableta

OstroVit kurkuma + crni papar + đumbir dodatak su prehrani u tabletama koje sadrže ekstrakt rizoma kurkume (Curcuma longa L.) standardiziran na 95% kurkuminoida, ekstrakt korijena đumbira (Zingiber officinale Rosc.) Standardiziran na 5% gingerola i ekstrakt ploda crnog papra (Piper) nigrum L.) standardiziran sa 95% piperina. Dodatak prehrani kombinacija je tri sinergijski komplementarna začina koja imaju protuupalna i antioksidativna svojstva.

Ovaj proizvod možete kupiti ovdje – https://naturashop.com.hr/636-kurkuma-kurkumin-crni-papar-dumbir-ostrovit-300mg-tablete-90-tableta.html

OstroVit kurkuma + crni papar + đumbir – kurkumin, crni papar, đumbir

Kurkumin (curcumin) je prirodni kemijski spoj ekstrahiran iz začina poznatog kao kurkuma. Spoj se koristi kao žuto-narančasta prehrambena boja i kao vrlo jak antioksidans iz skupine polifenolskih spojeva koji pokazuju protuupalno djelovanje i sposobnost povećanja broja antioksidansa koje tijelo proizvodi. Njegova bioraspoloživost za naše tijelo poboljšava prisutnost piperina, zbog čega je toliko važno da se obje tvari uzimaju zajedno. Kurkumin se vrlo često koristi kao podrška u liječenju sindroma suhog oka, konjunktivitisa, glaukoma i ishemijske retinopatije. Mnoga istraživanja pokazuju da kurkumin sadržan u kurkuminu može pomoći kod neurodegenerativne bolesti poput Alzheimerove ili Parkinsonove bolesti. Osim toga, koristi se kao podrška zdravlju zglobova, mišića i koštanog sustava.

Crni papar – začin je koji se koristi praktički u cijelom svijetu da bi jela dobila prepoznatljiv okus i začin. Alkaloid koji sadrži – piperin, ubrzava metabolizam pojedinih tvari. Piperin sadržan u plodovima crnog papra pojačava proces termogeneze – tj. Proces proizvodnje topline, tijekom kojeg tijelo sagorijeva kalorije, kao i proces lipolize putem adrenergičnih receptora, tj. Oksidacije masnog tkiva. Piperin stimulira osjetilne završetke u probavnom traktu, povećavajući tako lučenje želučanog soka, a to pomaže poboljšati probavu. Piperin također pridonosi apsorpciji nekih vitamina i minerala, na pr. selen, vitamini B i beta-karoten. Uz to, olakšava apsorpciju koenzima Q10 i povećava apsorpciju resveratrola ili kurkumina. Piperin također može povećati apsorpciju nekih lijekova.

Đumbir – začin je nadaleko poznat u cijelom svijetu, koji sadrži nekoliko sastojaka s antivirusnim djelovanjem, zbog čega se đumbir već godinama koristi kao jedna od domaćih metoda liječenja prehlade i infekcija. Njegova baktericidna i protuupalna svojstva znače da se može koristiti kao pomoć u liječenju prehlade i gripe. Đumbir također ima svojstvo dezinficijensa. Snažni učinak đumbira na zagrijavanje može se koristiti za hlađenje tijela.

PREPORUČENA UPOTREBA: 1 tableta na dan

Neto težina proizvoda: 86 g

Porcija po pakiranju: 90

Veličina posluživanja: 1 tableta

Upozorenje: Ovaj proizvod je dodatak prehrani. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj zdravoj prehrani. Pridržavajte se uravnotežene zdrave prehrane i zdravog načina života. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati izvan dohvata male djece! Trudnice i dojilje ne smiju koristiti ovaj proizvod. Ne koristiti ako je oštećena zaštitna ovojnica na pakiranju. Način čuvanja: u suhom i tamnom prostoru, na temperaturi do 25˙C. Rok upotrebe označen je na ambalaži proizvoda.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *