Lagani umak za tjesteninu

Lagani umak za tjesteninu

Zdravi recepti

Tjestenina u super kremastom umaku od rajčice i indijskih oraščića poslužena s beluga lećom, baby špinatom, rajčicama i limetom⁠.

Recept za umak

Sastojci:

  • 200 ml bio umaka od rajčica
  • 2 žličice maslaca od indijskih oraščića
  • Sok od 1 limuna
  • 1 luk
  • 1 žličica ulja
  • sol
  • papar

Upute:

  1. Zagrijte ulje u tavi⁠.
  2. Nasjeckajte luk i dodajte ga u tavu. Pržite dok ne postane proziran.
  3. Dodajte preostale sastojke i dobro promiješajte. Dodajte malo vode ako je umak pregust.
  4. Pustite da se krčka par minuta na laganoj vatri.

Repost @luke.7h

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *