Nanozeolit (tekući zeolit)

Nanozeolit (tekući zeolit)

Korisni savjeti Savjeti o prehrani

Nanozeolit je registriran kao dodatak hrani (iako to nije) i biološki je vrlo aktivna tvar. Tijelo ga prepoznaje kao vlasitu stanicu. Sastoji se od 100% prirodnog mineralnog zeolita (klinoptilolita), veličina čestica je znatno ispod jednog mikrona. Ovaj proizvod nanotehnologije ima jedinstvenu kombinaciju koja daje izvrsne rezultate u detoksikaciji tijela. Njegovi su učinci izuzetno jači od svih poznatih antioksidansa. Bogatim sastavom aktivnih minerala s vrlo jakim antioksidacijskim svojstvima, nanozeolit uklanja toksine, teške metale i slobodne radikale vezujući ih za sebe i uklanjajući ih kroz mokraću, stolicu i znoj tijekom sljedećih 8 sati.

TTZ tekući zeolit
Uz kod “Hipokrat” imate popust na kupnju.

Zeolit koji je u prahu čisti tijelo isključivo kroz crijeva i probavni sustav. Kao takav ne može očistiti stanice mozga i stanice drugih organa i dijelova tijela od toksina i teških metala koji se cijeli život talože u organizmu. Nanozeolit može doći tamo gdje niti jedan drugi zeolit ne može doći. Što ga čini jedinstvenim.

Zbog male veličine čestica može prodrijeti tamo gdje ostali detoks proizvodi ne mogu. Može prodrijeti u svaku stanicu tijela – mozak, u masnoće, kroz stanične membrane i na taj način postiže veći učinak izlučivanja teških metala iz cijelog tijela.
Ima antioksidativni učinak i uklanja negativne upale.
Ovaj proizvod se uzima dva puta dnevno po 10 kapi, koje se zadržavaju pod jezikom 2 minute. Preporučujemo da pijete više vode prilikom upotrebe.

Već nakon dva dana počinju se eliminirati: živa, vanadij, molibden.
A sedam dana nakon uzimanja: arsen, antimon, kositar.

I za kraj…

Izloženost vrlo otrovnim teškim metalima danas je veća nego ikada. Tu mislim na živu, olovo, arsen, aluminij, kadmij i još puno toga. Zagađenje nas čeka i u svakodnevnoj hrani, u zraku koji udišemo, u lijekovima, u cjepivima… Teško je od svega toga pobjeći. Jednostavno, živimo okruženi otrovima, na koje naša tijela nisu ni izbliza dovoljno prilagođena. Hoću reći da određena tjelesna mogućnost eliminacije postoji, ali je nedovoljna. Zbog toga se takvi metali dugoročno akumuliraju i stvaraju štetu. Kao nekakav balast, koji nas polako sve više guši. Smatra se da kod većine zdravstvenih problema barem dijelom utječu teški metali. Kod autistične djece koncentracija takvih metala redovito je daleko veća nego kod ostalih. Na kraju pitanje: Možemo li se riješiti akumuliranog toksičnog tereta?
Da, možemo. Samo treba naći rješenja oko nas. Za ovo je definitivno nanozeolit.

1 razmišljanje na “Nanozeolit (tekući zeolit)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *