Vene i kapilare

Proširene vene i kapilare

Objave

Pozdrav svima, zovem se Milena, imam 40 godina.
Ovo pišem jer sam pomogla sebi, a znam da mogu pomoći i nekome drugom.

Po zanimanju sam frizerka, cijelo svoje radno vrijeme stojim na nogama. Možda je razlog baš to što moje noge pate od proširenih vena.
Prije dvije godine, kada je stiglo ljeto, žile na nogama su mi zbog vrućine doslovno su „poludjele“. Očajnički sam gledala na izbočene, plavkaste i savijene proširene vene, koje su se širile po cijelim nogama. Bila sam očajna.
Kad se samo sjetim kako sam se osjećala, kada sam na plaži sjedila u dugim lanenim hlačama, s obzirom da se u badiću uopće nisam usudila pokazivati noge. Plažu bih tada najradije zaobišla, ali si to zbog dvoje male djece nisam mogla priuštiti.
Ali to još nije najgore što mi se dogodilo. Estetskom problemu pridružila se i bol, koja je osobito bila izražena prilikom hodanja. Noge su mi jako natekle, a nakon šetnje od nekakvih 20-ak minuta, počele su me i jako boljeti.
Bol je bila najgora noću, a ponekad zbog nje nisam mogla zaspati. Ujutro sam se budila umorna i neispavana. Još i to grozno oticanje nogu! Bez pretjerivanja mogu reći da su mi noge ponekad tako natekle, da gležnjevi uopće više nisu bili vidljivi. Shvatila sam da je krajnje vrijeme da poduzmem nešto!

Počela sam čitati brojne savjete koji bi trebali pomoći kod pojavljivanja proširenih vena, kapilara i svega što je povezano time. Izbjegavala sam dugotrajno sjedenje i stajanje, u smeće bacila svu odjeću koja me je vezala oko struka, prepone i nogu. Pokušala sam brojne kreme, prirodne preparate iz biljnih trgovina, kreme iz ljekarni, no ništa mi nije pomoglo. Proširene vene su ostale i smijale mi se u lice.
Oprostila sam se od suknji i nosila samo duge hlače. Nisam više znala, kako si mogu pomoći. Laserske terapije i ostale medicinske postupke nisam si mogla priuštiti.
Neumorno sam opet pretraživala internet i tražila nove informacije. Sasvim slučajno naišla sam na članak od Tamare, koji je opisivao proširene vene. U zapisu detaljno je predstavila postupak, gdje si možemo pomoći posebnom kremom.
Naravno da sam najprije posumnjala, budući da sam već isprobala bezbroj takvih i drugačijih krema. Ali sam iz očaja nastavila čitati do kraja. Nakon drugog čitanja odlučila sam još malo razmisliti. Nakon još jedne neprospavane noći, ipak sam odlučila naručiti tu kremu, jer je imala zaista puno pozitivnih mišljenja kupaca.
Ionako nisam imala što izgubiti, jer sam znala da kremu mogu vratiti, ukoliko njome ne bi bila zadovoljna. Na ovoj internet stranici naručila sam dvije kutije kreme.

Manje promjene bile su vidljive već nakon tjedan dana uporabe. Sitne popucane žilice i kapilare počele su blijediti, dok je koža postajala jednakomjerno obojena. Najveću promjenu primijetila sam nakon nekoliko tjedana uporabe. Žile na bedrima i nogama bile su sve više blijede. Noge su postajale privlačnije i glatke.
Od tada do danas sam postala najveći zagovornik i promotor tog tretmana. O učinkovitom djelovanju uvjerila sam se na vlastitoj koži, a to nitko ne može osporiti. Naravno, odlične sam rezultate postigla jer sam striktno slijedila upute o uporabi te se redovito mazala kremom. Ujutro i navečer!
Krema koju sam koristila je Vein Vanish.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *