Sastojci:
- 2 žlice kokosovog ulja
- 1 luk, narezani
- malo đumbira, kockice
- 2 patlidžana, narezana
- 3 češnja češnjaka, mljeveni
- 1/2 šalice vode
- 2 limenke slanutka
- narezane rajčice
- 2 žlice umaka od rajčice
- 1 žličica fenugreeka
- 1 1/2 žlice garama masala
- 1/2 žlice dimljene paprike
- Sol/papar po ukusu
- 1/2 šalice korijandera, nasjeckan
U lonac dodajte kokosovo ulje i pirjajte luk i đumbir dok se ne karameliziraju.
Dodajte patlidžan i češnjak i kuhajte 10 minuta. Povremeno miješajte.
Dodajte vodu, slanutak, narezane rajčice, pastu od rajčice, fenugreek, garam masala, papriku i sol/papar. Dobro promiješajte. Kuhajte15-20 minuta.
Dodajte korijander na vrh prije posluživanja.
Uživajte! 🙂
Repost @livinlaveganlife