Bez kvasca
Bez glutena
Bez soje
Recept:
•Tijesto•
U srednjoj posudi za miješanje pomiješajte:
- 1 šalica blanširanog brašna od badema
- 1/2 šalice bezgl. brašna za pečenje
- 1 čajna žličica praška za pecivo bez aluminija
- 1 čajna žličica cimeta
- 1/4 žličice morske soli
Zatim dodajte i dobro promiješajte:
- 1/4 šalice kokosovog ulja (otopljenog i sobne temperature)
- 1/4 šalice vode (sobne temperature).
- 1/4 šalice javorovog sirupa
- 1/2 ekstrakta vanilije bez alkohola
•Preljev•
Pomiješajte u maloj posudi:
- 2 žlice kokosovog šećera
- 1/2 žličice cimeta
•Preljev•
Pokapajte javorovim sirupom (po želji)
Upute:
•Stavite tijesto u vrećicu i odrežite vrh.
•Lim za pečenje obložite papirom za pečenje.
•Cijedite kružnim pokretima počevši od sredine 6-7 malih kolutića.
•Pospite šećernim preljevom od cimeta.
•Pecite na 180 C 8-10min. Ostavite da se ohlade nekoliko minuta i pokapajte ih javorovim sirupom.
Repost @awakenhealing