SLATKI KORIJEN (Sladić)

SLATKI KORIJEN (Sladić, Likoricija, Liquorice) 400mg VEGE Kapsule – 90 Kapsula

Proizvodi naših partnera Izgled i ljepota Ljekovito bilje i čajevi
 • Čak 400mg ekstrakta slatkog korijena(sladić, likoricija) u kapsuli
 • 90 VEGE kapsula u pakiranju (pogodno za vegetarijance i vegane)
 • 1 kapsula dnevno
 • Podrška je imunitetu
 • Ima protuupalna, antivirusna i bakteriostatska svojstva
 • Slatki korijen je ekspetorans, odnosno potiče iskašljavanje
 • Sladić smiruje probavne tegobe
 • Sladić ima pozitivan utjecaj na stanje kože
 • Slatki korijen blažava tegobe povezane s menopauzom i PMS-om

OstroVit Licorice VEGE – 90 kapsula slatkog korijena kojeg se još naziva sladić, likoricija, ili eng. licorice, odnosno liquorice.

OstroVit Licorice VEGE je dodatak prehrani koji sadrži ekstrakt korijena sladića. Ovaj prirodni proizvod poznat je još iz antičkog Rima i Grčke, postao je poznat po svojim jedinstvenim ljekovitim svojstvima koja djeluju protiv upala, gljivica i virusa. Ako tražite učinkovit dodatak koji vam može pomoći ojačati imunitet i podržati niz procesa u vašem organizmu, odaberite OstroVit Licorice VEGE kapsule.

Ovaj proizvod možete kupiti ovdje – https://naturashop.com.hr/614-slatki-korijen-sladic-likoricija-licorice-400mg-vege-kapsule-90-kapsula.html

OstroVit Licorice VEGE je set od 90 kapsula (pogodne za vegane i vegetarijance) dovoljan za redovitu tromjesečnu upotrebu. Svaka od tih kapsula uključuje standardizirani ekstrakt korijena Glycyrrhiza glabra L, popularnu vrstu sladića (slatkog koijena, likoricije) koja se koristi u kozmetici i dodacima prehrani. Svojstva za podršku zdravlja proizlaze iz triterpenskih saponina, uklj. glicirizinska kiselina i spojevi kao što su kumarin, fitosteroli, flavonoidi i glikozidi.

Ekstrakt sladića jedan je od najuniverzalnijih prirodnih biljnih ekstrakata. Slatki korijen je dom za više od 400 aktivnih spojeva koji podržavaju pravilan rad vašeg organizma.

Zahvaljujući sveobuhvatnom djelovanju ekstrakta korijena sladića, dodatak prehrani OstroVit Licorice VEGE dobro djeluje u jesen i zimu, kada se vaš organizam nosi s niskim imunitetom. Kapsule možete koristiti tijekom cijele godine kako biste uživali u dobrom zdravlju i blistavom izgledu.

Najvažnije značajke dodatka prehrani:

 • PODRŠKA IMUNITETU – kao jedan od rijetkih dodataka ekstraktu Glycyrrhiza glabra L na tržištu, istodobno ima protuupalna, bakteriostatska, antivirusna i imunosupresivna svojstva
 • KOŽA BEZ PITANJA – slatki korijen prirodni je antioksidans koji koči proces starenja kože. Također podržava regeneraciju kutikule u slučaju akni, psorijaze, ekcema i AD.
 • POVOLJNO DOZIRANJE – zahvaljujući upotrebi ekstrakta korijena sladića, standardiziranog za 20% glicirizinske kiseline, možete biti sigurni da svaka kapsula sadrži jednaku količinu aktivnih spojeva.
 • PROIZVOD ZA VEGANE – OstroVit Licorice VEGE kapsule pogodne su za vegetarijance i vegane. Ekstrakt slatkog korijena je 100% biljnog podrijetla. Poklopac kapsule također ne sadrži životinjske sastojke.

Upozorenje: Ovaj proizvod je dodatak prehrani. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj zdravoj prehrani. Pridržavajte se uravnotežene zdrave prehrane i zdravog načina života. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati izvan dohvata male djece! Trudnice i dojilje ne smiju koristiti ovaj proizvod. Ne koristiti ako je oštećena zaštitna ovojnica na pakiranju. Način čuvanja: u suhom i tamnom prostoru, na temperaturi do 25˙C. Rok upotrebe označen je na ambalaži proizvoda.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *