Ispovijest paradentoza

Spriječio sam paradentozu pomoću hladno cijeđenog suncokretovog ulja

Objave

Pozdrav svima!
Moja priča počinje sada već davne 2009. godine kada mi je dijagnosticirana paradentoza.
Kada mi je doktor to rekao, ostao sam u šoku, mogu reći, i u nevjerici… Tada sam imao svega 26 godina i nisam mogao niti zamisliti da ostanem bez zubi.
Naravno tražio sam sve moguće savjete, googlao za raznim rješenjima, nema šta nisam koristio… Potrošio sam cijelo bogatstvo na razne preparate i na doktore, na kiretaže džepova u desnima, skidanje kamenca,…
Jednom prilikom sam se tako našao u jednom društvu gdje mi je jedan prijatelj od prijatelja preporučio hladno cijeđeno suncokretovo ulje. Do danas ga nisam prestao koristiti, tri puta dnevno mućkam po dvadeset minuta. Iza toga isperem usta posoljenom toplom vodom i operem zube četkicom, a navečer i koncem za zube.

Desni su mi napokon roze boje. Zubi su mi se učvrstili. Neki zubi su mi bili već olabavili, počeli su se klimati i iz desni je izlazio gnoj.
Liječnici su mi bili predlagali vađenje zubi, što sam kategorički odbijao i želio pokušati još nešto… Ovo ulje mi je spasilo sve zube. Danas se ponosno smijem, ne idem više na ikakva čišćenja džepova i kamenca. Redovito odlazim dva puta godišnje na kontrole kod zubara.

Ovaj portal je super i dobro je da možemo podjeliti svoja iskustva i pomoći nekome. Samo naprijed!

Pročitajte više o paradentozi!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *