Šumske kapi

Šumske kapi

Savjeti o prehrani

Osnažite svoj imunitet primjenom Šumskih kapi. U ovom potpuno prirodnom preparatu objedinjena je snaga triju fantastičnih šumskih biljaka i gljive bukovače. Kopriva, neven i klek poznate su ljekovite biljke, a nutritivne i ljekovite vrijednosti jestivih gljiva, pa tako i bukovače, u Kini i Japanu cijenjene od davnina. Kombinirajući ih u posebnom omjeru, fitoterapeut Dragan Stamenković stvorio je kapi koje vraćaju ravnotežu zdravlja i jačaju obrambeni sustav organizma.

Ove kapi sadrže sastojke potrebne za optimalan rad vašeg imuniteta. Radi prevencije dnevno uzimajte po 1 žličicu od 5 ml pomiješanu s malo vode.

Naše je tijelo složen mehanizam opremljen svime što mu je potrebno da bi savršeno funkcionirao.

Nažalost, zagađeni okoliš u kojem živimo, loše navike, kao i sveprisutni stres narušavaju njegovu ravnotežu i otežavaju osluškivanje unutarnje inteligencije organizma koji nam daje do znanja što mu je potrebno, a što mu škodi.

Dovoljno je da se jedan “zupčanik” u tom sustavu pokvari ili počne nepravilno raditi i možda ne odmah, no kroz neko vrijeme sigurno ćemo početi osjećati razne poteškoće.

Dakako, rješenje uvijek možemo pronaći u neiscrpnoj riznici zdravlja zvanoj priroda, međutim valja znati što iz nje izabrati kako bismo si pomogli.

Treba voditi računa o tome da bilje kojim ćemo se poslužiti nije pogođeno zagađenjem koje mu umanjuje ljekovita svojstva, te znati odabrati kombinaciju koja će nam najučinkovitije pomoći na putu do ozdravljenja.

Jednu takvu, iznimnog ljekovitog djelovanja, pronašao je fitoterapeut Dragan Stamenković dobivši eliksir zvan Šumske kapi koji se pokazao učinkovitim kod dugog niza zdravstvenih problema.

Četiri veličanstvene biljke

Bukovača, kopriva, neven i klek poznate su po ljekovitim svojstvima koja mogu zahvaliti svojim aktivnim sastojcima, no objedinjene prema Stamenkovićevoj recepturi djeluju još učinkovitije nego svaka posebno.

“Odabir biljaka za Šumske kapi nije slučajan. Sve ove biljke postoje od davnina i do danas su se održale u izvornom obliku zadržavši svoj kemijski sastav. Nisu mutirale pod utjecajem zagađenja, zračenja i drugih štetnih utjecaja, što s mnogim drugim biljkama nije slučaj. Omjer u kojem se nalaze u Šumskim kapima je takav da jedna drugu upotpunjuju tako da im se ljekovito djelovanje povećava čak dvadeset puta,” objašnjava Stamenković koji je od malih nogu pokazivao sklonost i dar za liječenje ljudi.”

Ljekovita formula širokog spektra djelovanja

Na temelju vlastitih spoznaja i razmjene iskustva s kolegama Stamenković je počeo razvijati recepturu za proizvod kakav je oduvijek želio napraviti – onaj koji će biti od koristi svim oboljelim ljudima i pomoći im riješiti njihove zdravstvene probleme.

“Taj sam cilj pokušao ostvariti upravo sa Šumskim kapima i mislim da sam u tome uspio. Na prvom mi je mjestu uvijek bilo pomaganje ljudima, a ne zarada i vjerujem da upravo u tome leži ključ uspjeha tog proizvoda,” – ističe Stamenković.

Njegove kapi sadrže gotovo sve vitamine i minerale potrebne ljudskom organizmu zbog čega potiču regeneraciju tjelesnih stanica, imunitet i pravilan rad svih organa.

To bi mogao biti razlog zbog kojeg su se pokazale djelotvornima kod niza različitih oboljenja:

 • loše cirkulacije
 • hormonalnih i metaboličkih poremećaja
 • bolesti prostate i problema s potencijom
 • pretilosti
 • hemoroida
 • povišenog šećera
 • kolesterola i triglicerida u krvi
 • probavnih tegoba
 • virusnih, bakterijskih i gljivičnih oboljenja
 • alergija
 • reume
 • tumora

Prvi se rezultati uglavnom opažaju vrlo brzo, čak i nakon nekoliko dana, ovisno o vrsti, dužini trajanja, stupnju bolesti i drugim faktorima.

“Šumske kapi su potpuno prirodan proizvod i nemaju ograničeni vremenski interval upotrebe, a prema iskustvu korisnika do poboljšanja ili potpunog izlječenja dolazi najčešće između 2-3 mjeseca uzimanja. Poslije toga korisnici uzimaju proizvod preventivno, prema potrebi.

Velik broj naših korisnika su profesionalni sportaši. Oni uzimaju kapi svakodnevno bez prestanka, kažu da im je koncentracija puno bolja, ne osjećaju umor i rijetko se ozljeđuju.”

Šumske kapi dovode cijeli organizam u ravnotežu narušenu zbog brzog načina života, stresa, nepravilne i neredovite prehrane i drugih faktora.

Optimalan spoj sastojaka

Tajna djelotvornosti Šumskih kapi jest u optimalnom spoju aktivnih sastojaka dobivenih iz vodeno-alkoholnih ekstrakata ploda bukovače, lista koprive, ploda kleka i cvijeta nevena.

Među njima svakako treba istaknuti beta-glukan iz bukovače, snažan imunostimulator i antioksidans poznat i po antikancerogenom djelovanju.

On u kombinaciji s djelatnim spojevima (flavonoidima, karotenoidima, terpenima, saponozidima, mineralima, vitaminima i drugim) postiže savršenu sinergiju.

Zahvaljujući njoj Šumske kapi imaju vrlo širok spektar djelovanja i primjene u najrazličitijim slučajevima te nam pomažu obnoviti psihofizički sklad.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *