Turski med

Turski med – za potenciju

Savjeti o prehrani

Riječ je o skupocjenom proizvodu koji se sakuplja u špilji na 2.500 metra nadmorske visine, a ovaj nektar proizvode kavkaske medonosne pčele, otporne ne hladno vrijeme i velike nadmorske visine. Mjesto s kojeg dolazi je čak 50 kilometara udaljeno od prvih ljudskih naselja, ali i ostalih pčelinjih zajednica.

Nastao je od ljekovitih endemskih biljaka koje rastu oko špilje, tamne je zlatnosmeđe boje i gorkog okusa. Za razliku od većine komercijalnih pčelara koji med sakupljaju dva ili tri puta godišnje, ovaj se prikuplja samo jednom u godini.

Poznat je po svojim ljekovitim svojstvima, a bogat je magnezijem, kalijem, fenolima, flavonoidima i antioksidansima. Stoga ne čudi da je najpoželjniji med na svijetu, a za njegovu kupnju postoji i lista čekanja. Traže ga liječnici, članovi kraljevskih obitelji te mnoge druge poznate osobe. Svećenici u Tokiju ga zovu još i “nektarom bogova”.


Problemi vezani uz potenciju u konstantnom su porastu te se veliki broj muškaraca, bez obzira na životnu dob, susreće s problemima te vrste. Poremećaji potencije česta su pojava koja negativno utječe na samopouzdanje muškaraca i seksualni život pretvara od izvora pozitivnih emocija u izvore frustracija. Kada dođe do takve situacije, sasvim je razumljivo da se problemi žele riješiti brzo i jednostavno.

Ukoliko tražite izvrstan prirodni afrodizijak za poboljšanje Vašeg performansa u krevetu bez ikakvih neželjenih nuspojava, onda trebate Turski Med – Macun.
Također, kvaliteta sperme se znatno poboljšava a ujedno i sam seksualni odnos se produljuje!

Treba reći da Turski Med, nakon što se napravi, nije u čvrstom obliku ili u obliku meda kako se da zaključiti.
To je zapravo sirup koji se konzumira oralno.

Upotreba meda za potenciju

Kada imate u planu seksualne aktivnosti, konzumirajte ovaj lijek na prirodnoj bazi za potenciju. Najprije ga dobro promiješajte, a zatim 20 do 30 minuta prije odnosa uzmite jednu žličicu meda i progutajte. Kada prođe određeno vrijeme, osjetiti ćete uzbuđenje i vrućinu.

Jedna žličica meda je dovoljna da iduća dvadeset i četiri sata uživate koliko želite u seksu. Očekivajte vanserijsko vođenje ljubavi koje se ne zaboravlja.

Kako djeluje na muškarce i žene?

Muškarci:

 • Čvrsta erekcija koja može trajati po nekoliko sati
 • Povećan broj spermija
 • Veće samopouzdanje
 • Ojačan libido

Žene:

 • Jaka želja za seksualnim odnosom
 • Dosta veća opuštenost
 • Pojačana razina estrogena
 • Povećana vlažnost vagine
 • Bolja kontrakcija vaginalnih mišića
 • Više orgazama

5 razmišljanja na “Turski med – za potenciju

 1. Posebnost ovog proizvoda je što ne stvara nikakve zdravstvene probleme i koristit ga mogu i bolesniji ljudi koji se nisu odrekli uživanja. Jedini je problem što je isti proizvod u Hrvatskoj najskuplji od svih zemalja u okruženju. Čak je i u Austriji jeftiniji i to dosta.

 2. Poštovani,
  Ovo je samo članak o turskom medu, mi ga ne prodajemo.
  Možda u dogledno vrijeme napravimo suradnju s nekim tko prodaje pa ćete imati pod kategorijom “Proizvodi naših partnera”

  Lijep pozdrav,
  Hipokrat

 3. Prevara. Med ima ubrizgan Sildenafil, glavni sastojak tableta za potenciju, koji moze biti veoma opasan po korisnika.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *