Turski med

Turski med – za potenciju

Savjeti o prehrani

Riječ je o skupocjenom proizvodu koji se sakuplja u špilji na 2.500 metra nadmorske visine, a ovaj nektar proizvode kavkaske medonosne pčele, otporne ne hladno vrijeme i velike nadmorske visine. Mjesto s kojeg dolazi je čak 50 kilometara udaljeno od prvih ljudskih naselja, ali i ostalih pčelinjih zajednica.

Nastao je od ljekovitih endemskih biljaka koje rastu oko špilje, tamne je zlatnosmeđe boje i gorkog okusa. Za razliku od većine komercijalnih pčelara koji med sakupljaju dva ili tri puta godišnje, ovaj se prikuplja samo jednom u godini.

Poznat je po svojim ljekovitim svojstvima, a bogat je magnezijem, kalijem, fenolima, flavonoidima i antioksidansima. Stoga ne čudi da je najpoželjniji med na svijetu, a za njegovu kupnju postoji i lista čekanja. Traže ga liječnici, članovi kraljevskih obitelji te mnoge druge poznate osobe. Svećenici u Tokiju ga zovu još i “nektarom bogova”.


Problemi vezani uz potenciju u konstantnom su porastu te se veliki broj muškaraca, bez obzira na životnu dob, susreće s problemima te vrste. Poremećaji potencije česta su pojava koja negativno utječe na samopouzdanje muškaraca i seksualni život pretvara od izvora pozitivnih emocija u izvore frustracija. Kada dođe do takve situacije, sasvim je razumljivo da se problemi žele riješiti brzo i jednostavno.

Ukoliko tražite izvrstan prirodni afrodizijak za poboljšanje Vašeg performansa u krevetu bez ikakvih neželjenih nuspojava, onda trebate Turski Med – Macun.
Također, kvaliteta sperme se znatno poboljšava a ujedno i sam seksualni odnos se produljuje!

Treba reći da Turski Med, nakon što se napravi, nije u čvrstom obliku ili u obliku meda kako se da zaključiti.
To je zapravo sirup koji se konzumira oralno.

Upotreba meda za potenciju

Kada imate u planu seksualne aktivnosti, konzumirajte ovaj lijek na prirodnoj bazi za potenciju. Najprije ga dobro promiješajte, a zatim 20 do 30 minuta prije odnosa uzmite jednu žličicu meda i progutajte. Kada prođe određeno vrijeme, osjetiti ćete uzbuđenje i vrućinu.

Jedna žličica meda je dovoljna da iduća dvadeset i četiri sata uživate koliko želite u seksu. Očekivajte vanserijsko vođenje ljubavi koje se ne zaboravlja.

Kako djeluje na muškarce i žene?

Muškarci:

 • Čvrsta erekcija koja može trajati po nekoliko sati
 • Povećan broj spermija
 • Veće samopouzdanje
 • Ojačan libido

Žene:

 • Jaka želja za seksualnim odnosom
 • Dosta veća opuštenost
 • Pojačana razina estrogena
 • Povećana vlažnost vagine
 • Bolja kontrakcija vaginalnih mišića
 • Više orgazama

1 razmišljanje na “Turski med – za potenciju

 1. Posebnost ovog proizvoda je što ne stvara nikakve zdravstvene probleme i koristit ga mogu i bolesniji ljudi koji se nisu odrekli uživanja. Jedini je problem što je isti proizvod u Hrvatskoj najskuplji od svih zemalja u okruženju. Čak je i u Austriji jeftiniji i to dosta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.