VRAŽJA KANDŽA (Devils Claw, Harpagofit)

VRAŽJA KANDŽA (Devils Claw, Harpagofit) 500mg Swanson Kapsule – 100 Kapsula

Proizvodi naših partnera Ljekovito bilje i čajevi Metabolizam i zglobovi
  • Vražja Kandža 500mg u kapsuli
  • 100 kapsula u pakiranju
  • Swanson kvaliteta
  • Vražja kandža je tradicionalna biljka za fleksibilnost i podršku zglobovima
  • Izaziva osjećaj ugode u zglobovima
  • Antioksidativna potpora
  • Povoljno djelovanje na artritis, reumu, giht i druga oboljenja lokomotornog sustava
  • Pomaže kod probavnih smetnji
  • Može pomoći kod alergijskih rekacija

Swanson Vražja Kandža – 100 kapsula

Ovaj proizvod možete kupiti ovdje – https://naturashop.com.hr/652-swanson-vrazja-kandza-devils-claw-kapsule-500mg-100-kapsula.html

Harpagophytum Harpagofit, ili Vražja kandža, biljka je porijeklom iz južnog dijela Afrike. Javlja se uglavnom u pustinji Kalaharia. Jedna je od najvećih pustinja na svijetu s mnogim tajnama. Tamo je vrućina i suša 9 mjeseci, nemilosrdno područje za svako živo biće. Tijekom ostatka godine postoji kišna sezona koja oživljava cijelo područje i čini ga doista čarobnim mjestom.

U to vrijeme počinje rasti sjeme vražje kandže. Nježni zeleni izbojci na prvi pogled ne odgovaraju atmosferi nemilosrdne pustinje. Morate pričekati dok ne rodi nevjerojatno lijepe, intenzivne crvene cvjetove u obliku trube. Od njih nastaju trnove kandže koje ljudi nazivaju vražjim kandžama. Međutim, ova ponosna biljka zapravo samo pokušava preživjeti.

Da bi preživio surove uvjete u pustinji, Harpagofit stvara vrlo složen korijenov sustav koji doseže i do 120 cm. Od korijena se izrađuju vrlo vrijedni sastojci. Gomolji su izvor spojeva iridija: harpagozid i harpagidum, fenolne kiseline, flavonoidi i drugi sastojci. Nabaviti ih je izuzetno teško, jer se svaki korijen mora iskopati, narezati, osušiti i naribati.

Iako vražja kandža ima čitav niz pozitivnih djelovanja. Najpoznatija je primjena kod artritisa i reumatizma. Nizom kliničkih studija dokazano je njezino protuupalno djelovanje.

Primjena vražje kandže danas je najzastupljenija upravo u Njemačkoj. Njemačka je zemlja u kojoj se vražja kandža službeno koristi za liječenje artritisa, tendinitisa i gihta. U nekim europskim zemljama, vražja kandža se primjenjuje kao prirodna zamjena kortikosteroidima.

Osim toga, vražja kandža je povoljna i za starije osobe kojima služi kao lijek za normalizaciju srčanog ritma, regulaciju razine kolesterola u krvi te poboljšanje probave.

Oprez!
Potreban je oprez u korištenju tog preparata (oralno) i korištenja varfarina zbog mogućih interakcija.
Ne preporučuje se oralno uzimanje trudnicama i dojiljama te osobama koje boluju od čira i gastritisa.

UPOTREBA: 2 kapsule na dan

PAKIRANJE: 100 KAPSULA

Upozorenje: Ovaj proizvod je dodatak prehrani. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj zdravoj prehrani. Pridržavajte se uravnotežene zdrave prehrane i zdravog načina života. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati izvan dohvata male djece! Ne koristiti ako je oštećena zaštitna ovojnica na pakiranju. Način čuvanja: u suhom i tamnom prostoru, na temperaturi do 25˙C. Rok upotrebe označen je na ambalaži proizvoda.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *